top of page
Cloud
VM Ware
Dedikált hardver
Dedikált GSM kapcsolat
Telekommunikációs szolgáltatók zárt kommunikációs hálózat

Infratrukturális megoldások

Kommunikáció

Hatékony és változatos infrastruktúra megoldások

Olyan új rendszereket fejlesztettünk ki, amelyeknek köszönhetően egyszerűbbé tehetjük a kereskedelmi szektor ügyintézését/ellenőrzését, ezáltal egy átláthatóbb, tisztább gazdaságot hozhatunk létre. 

Adóhatósági rendszereink

SHOMA

A felhasználó mobilon/tableten/asztali számítógépen percrõl - percre követheti a boltjai, boltcsoportjai értékesítési adatait, aktuális árbevételét, árukészletét. Összehasonlításokat, statisztikákat, kimutatásokat tud készíteni, pénztárgépenként, felhasználónként, boltcsoportonként, vagy régió/város/kerület szerinti bontásban.

Shop Manager System

A ShoMa új mederbe tereli a kereskedelmi szektort, mivel átfogóan lefedi a kereskedelemben előforduló folyamatokat. A cipőtől a kabátig elv alapján a Shomával a rendelésmenedzseléstől kezdve, az üzlete forgalmának kimutatásain át, egészen a vásárlóvisszajelzésekig, percről-percre követheti, menedzselheti üzletével kapcsolatos tennivalóit.

Részletekért kattintson ide

TIM hatósági (admin)

A TIM rendszer könnyedén országspecifikusan kalibrálható. Figyelembe veszi az adott országra vonatkozó nemzetközi kereskedelmi jogszabályokat, az adott ország adórendszerét, a meghatározott forgalmi adókat...

Pénztárgép központi menedzsment, analízis kiszolgálás, kommunikációs frontend rendszerek, big data komponensek, menedszment eszközök - mindezt tartalmazza illetve alkalmazza a TIM rendszer.

Részletekért kattintson ide

TIM

Tax Information Manager

A központi adóhatósági rendszer képes menedzselni minden online eszközt, illetve képes menedzselni az adóhatósági ellenőrzéseket, kontrollt és ellenőrzési kampányokat

A struktúra része a mobil adóellenőri rendszer, amely terepen képes kezelni és megmutatni a gépek forgalmát, bevételét, kasszatartalmát és minden adóellenőrzéssel összefüggő adóhatósági formanyomtatványt.

A szolgáltató adóhatósági koncepció része, hogy az adóhatóság az adózóknak olyan online mobil felületeket képes nyújtani, amelyen követhetik üzletük, illetve üzlethálózatukra az árbevételt, értékesítést és akár a készleteiket is.

Rendszer család

ShoMa

 

Shop Manager

TIM

Tax Information Manager

Online automata
Online számla
Online pénztárgép

A központi rendszer képes kezelni az online pénztárgépeket, számlákat és kezeli akár az árukiadó automatákat is.

Központi rendszer

TIM adóellenőri (user)

Az ellenőrök tableten, vagy mobilon keresztül értesíti a központ az ellenőrzések helyszíneiről, online veszik fel a feladataikat, és online végzik az ellenőrzéseket.

bottom of page