Cloud
VM Ware
Dedikált hardver
Dedikált GSM kapcsolat
Telekommunikációs szolgáltatók zárt kommunikációs hálózat

Infratrukturális megoldások

Kommunikáció

Hatékony és változatos infrastruktúra megoldások

Olyan új rendszereket fejlesztettünk ki, amelyeknek köszönhetően egyszerűbbé tehetjük a kereskedelmi szektor ügyintézését/ellenőrzését, ezáltal egy átláthatóbb, tisztább gazdaságot hozhatunk létre. 

Adóhatósági rendszereink

SHOMA

A felhasználó mobilon/tableten/asztali számítógépen percrõl - percre követheti a boltjai, boltcsoportjai értékesítési adatait, aktuális árbevételét, árukészletét. Összehasonlításokat, statisztikákat, kimutatásokat tud készíteni, pénztárgépenként, felhasználónként, boltcsoportonként, vagy régió/város/kerület szerinti bontásban.

Shop Manager System

A ShoMa új mederbe tereli a kereskedelmi szektort, mivel átfogóan lefedi a kereskedelemben előforduló folyamatokat. A cipőtől a kabátig elv alapján a Shomával a rendelésmenedzseléstől kezdve, az üzlete forgalmának kimutatásain át, egészen a vásárlóvisszajelzésekig, percről-percre követheti, menedzselheti üzletével kapcsolatos tennivalóit.

Részletekért kattintson ide

TIM hatósági (admin)

A TIM rendszer könnyedén országspecifikusan kalibrálható. Figyelembe veszi az adott országra vonatkozó nemzetközi kereskedelmi jogszabályokat, az adott ország adórendszerét, a meghatározott forgalmi adókat...

Pénztárgép központi menedzsment, analízis kiszolgálás, kommunikációs frontend rendszerek, big data komponensek, menedszment eszközök - mindezt tartalmazza illetve alkalmazza a TIM rendszer.

Részletekért kattintson ide

TIM

Tax Information Manager

A központi adóhatósági rendszer képes menedzselni minden online eszközt, illetve képes menedzselni az adóhatósági ellenőrzéseket, kontrollt és ellenőrzési kampányokat

A struktúra része a mobil adóellenőri rendszer, amely terepen képes kezelni és megmutatni a gépek forgalmát, bevételét, kasszatartalmát és minden adóellenőrzéssel összefüggő adóhatósági formanyomtatványt.

A szolgáltató adóhatósági koncepció része, hogy az adóhatóság az adózóknak olyan online mobil felületeket képes nyújtani, amelyen követhetik üzletük, illetve üzlethálózatukra az árbevételt, értékesítést és akár a készleteiket is.

Rendszer család

ShoMa

 

Shop Manager

TIM

Tax Information Manager

Online automata
Online számla
Online pénztárgép

A központi rendszer képes kezelni az online pénztárgépeket, számlákat és kezeli akár az árukiadó automatákat is.

Központi rendszer

TIM adóellenőri (user)

Az ellenőrök tableten, vagy mobilon keresztül értesíti a központ az ellenőrzések helyszíneiről, online veszik fel a feladataikat, és online végzik az ellenőrzéseket.