top of page

PARTNEREK

Cégünk dinamikus, fiatal , ambiciózus–  nagy tapasztalattal rendelkező fejlesztői gárdája elkötelezett a legfejlettebb, eszközök kifejlesztésében. Munkánkon keresztül egy magasan képzett szakembergárdát, megbízhatóságot, garanciát, precizitást és gyorsaságot kínálunk mindazzal a szakmai flexibilitással, amely ma elengedhetetlen az informatika területén.

Feladatunk nem csak a szabályozók és rendeleteknek való megfelelősség hanem azt felülmúló újítások és a rendszer mint lmegoldásként való platformra helyezése., személyreszabható megoldásokkal, felhasználó barát megoldásokkal, a biztonság és megbizhatóság messzemenőkig való implementálásával.

 

 

Elsődleges feladatunk, hogy az igényeket ne csak kielégítsük hanem azokat – még mielőtt felmerülnének – már megoldjuk azáltal hogy a fejlesztések során szoros és intenzív konzultációkat folytatunk a disztributorokkal és végfelhasználókkal, hogy ne csa „vasat” hanem valós megoldásokat biztosítsunk hosszú távon a piacnak, a hazai gazdaságnak. Részt veszünk továbbá különféle rendszertechnikai fejlesztésekben, hálózatok kialakításában, és igény esetén szaktanácsadással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

 

Társaságunk stabil vevőpiaccal, kiterjedt beszállítói körrel, megfelelő működési környezettel és kifogástalan infrastrukturális adottságokkal rendelkezik.

A gyors kiszolgálás és hibaelhárítás érdekében telephelyünkön jól felszerelt szervizműhelyek, saját gépjármű flotta, és megfelelően feltöltött raktárak állnak folyamatosan továbbképzett szakembereink rendelkezésére.

 

 

Cégünk 2013-ban kezdte tevékenységét a TEKINVEST HOLDING KFT leányvállalataként ami lehetővé tette, hogy olyan pénzügy konstrukcióval fejlesszük a rendszereinket hogy semmilyen hitelt nem kellett igénybe venni,m lehetővé téve ezáltal, hogy áraink sokkal versenyképesebbek s nem függünk semmilyen banktól.

A TEKINVEST Holding Kft –nek köszönhetően pedig olyan stratégiai partnerek termékeit tudtuk implementálni az Adóügyi Ellenőrző Egységeinkben (AEE) mint pl. (SAMSUNG processzorok) amelyek a legfejlettebb elérhető technológiai kiforrott applikációkat teszik elérhetővé melyet senki más nem tud a hazai de akár a nemzetközi porondon felmutatni, ehhez természetesen párosul a SAMSUNG nemzetközi támogatása is. Ezen felül a biztonság terén RSA 2048 bit enkripciót használunk, amely feltörhetetlennek bizonyult mióta kint vagyunk vele a piacon immáron több mint 3 éve.

TEKINVEST

1123 Istenhegyi út 97/A, Budapest Hungary

+36 1 488 7200  /  +36 1 488 7210

info@tekinvest.eu

A Tekinvest Co. minden területen támogatja a CashCube Kft-t és gondoskodik...

A CashCube Kft. büszke arra, hogy a Tekinvest csoport tagja.

WWW.TEKINVEST.EU

bottom of page