top of page

Csomagok

Kiskereskedőknek
Nagykereknek
K+F szektornak
KKV-k részére

Csomag leírása

+

Egyéni ajánlatok

Csomag leírása+

+

+

Csomag leírása

+

+

+

+

+

+

+

+

Nyomon követheti mind a pénztárgépei működését, mind pedig az alkalmazottai munkafolyamatait.

Nyomonkövetés

ShoMa

A ShoMa Web segítségével PC-s oldalon tudja a felhasználó menedzselni a boltjait, boltcsoportjait, akár külön-külön boltonként, régiónként. Online tudja követni a cikkek értékesítését PLU-kon keresztül. Összehasonlításokat, statisztikákat, kimutatásokat tud készíteni, akár pénztárgépenként vagy boltcsoportonként. Menedzselni tudja az árukészletet a feltöltést és percre pontosan látja az értékesítést vagy az árbevételt.

Vizuális 

Üzletei forgalmát, nem kizárólag száraz számadatokkal jelenítjük meg, hanem lehetőséget biztosítunk, különféle infografikák alkalmazására, így jobban kiszűrhetőek az esetleges eltérések.

Terméknyilvántartás

Naprakészen menedzselheti raktárkészletét, követheti rendeléseit. a rendszer automatikusan értesíti amennyiben valamely termékéből kezd kifogyni.

Pénztárgépnyilvántartás

Pénztárgépei működésének minden egyes momentumát percre pontosan megfigyelheti. Az ön beállításai szerint értesítéseket küld a rendszer,bármilyen jellegű eltérés esetén. 

ShoMa App

A ShoMa App segítségével a felhasználó mobilon/tableten percrõl - percre követheti a boltjai, boltcsoportjai értékesítési adatait, aktuális árbevételét, árukészletét. Összehasonlításokat, statisztikákat, kimutatásokat tud készíteni, pénztárgépenként, felhasználónként, boltcsoportonként, vagy régió/város/kerület szerinti bontásban.

bottom of page