top of page
cashcube mini online mobil cash register hordozhato penztargep gps-es helymeghatározással kereskedelmi szoftver

Megérkezett

a CashCube Mini!

A193-as AP számmal az első engedéllyel rendelkező,

GPS-es hordozható pénztárgép!

Keresse 150 viszonteladónknál és a taxióra forgalmazóknál!

Újdonság

Legyen Ön is

a CashCube család tagja!

Vásároljon bármilyen CashCube terméket, és legyen részese a CashCube családnak!

 

A CashCube Pro nevéből is adódóan egy professzionális felhasználásra is alkalmas, bővített funkciókkal rendelkező pénztárgép. Ilyen bővített funkció többek közte a 144 gombos billentyűzet, melynek köszönhetően extra funkciókhoz külön gombot tud hozzárendelni. A másik lényeges extrafunkció, hogy a Pro képes egyszerűsített számla nyomtatására, melynek köszön-hetően megkönnyítjük, üzlete adminisztrációs folyamatait.

A CashCube Light egy általános felhasználású pénztárgép. A legfontosabb funkciókat zsúfoltuk a lehetséges legkisebb méretbe. Letisztult formájának, optimalizált ergonómiájának és logikusan elrendezett gombkiosztásának köszönhetően, sikerült megalkotnunk egy könnyen és gyorsan kezelhető pénztárgépet. 

A Mini kifejezetten olyan felhasználók részére lett kitalálva akiknek munkakörülményeik miatt fontos, hogy állandóan mobilisak legyenek.

A Mini méretéből és súlyából adódóan tökéletesen teljesíti ezt a  kritériumot.

Elsősorban olyan munkakörnyezetbe ajánljuk mint például: taxisok, mobil-árusok, jegykezelők.

Pro

Mini

Light

Miért vesződne a termékkódok gépelésével? Terelje életét könnyebb mederbe, válassza a CashCube vonalkódolvasóját, és "csippancsa" be raktárkészletét akár a CashCube Cloud rendszerébe.

Szupergyors nyomtatás. 250 mm/másodperc. 80-as papírszélesség, automatikus/manuális vágás. 
Csatlakoztassa hozzá bármilyen személyi számítógépét, vagy Cashcube oszlopkijelzőjét ezáltal egy teljes értékű pénztárgépként tudja üzemeltetni.

Esztétikus, ergonómikus és kis helyet foglal.   

Reklámlehetőség, könnyebb vevőtájékoztatás, köszönhetően a 800 x 480 pixeles felbontásnak, illetve az 5,8"-os képátmérőnek köszönhetően. 
Egyszerűen állítható a kijelző magassága és dőlésszöge. Könnyedén csatlakoztatható hozzá a Caschube pénztárgépei, Printere, mérlege. Fölösleges, kósza kábelek kiküszöbölése saját kábelgyüjtő segítségével.

Printer

Vonalkódolvasó

Display

bottom of page