top of page

iCASHCUBE 

EGY RUGALMAS KERESKEDELMI SZOFTVER

Az iCashCube-ot úgy terveztük meg, hogy zökkenőmentesen telepíthesse eszközeire, legyen az csupán egy készülék, vagy több tucat eszközből álló összetettebb rendszer. Gyorsan, és rugalmasan kezelhető, bővíthető, konfigurálható.

A digitális átalakulás küszöbén, ahhoz hogy az Ön cége is megőrizhesse versenyképességét, érdemes mihamarabb váltania, és üzlete teljes ügymenetelét digitális platformokra átirányítani. 

A digitális átalakulás küszöbén 

Támogatott operációs rendszerek

Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10

Snow Leopard, Lion, Mountain Lion,  Mavericks, Yosemite, El Capitan, Sierra

Mac OSX

iOS

8.0, 8.0.1, 8.0.2, 8.1, 8.1.1, 8.1.2, 8.1.3, 8.3, 8.4, 8.4.1, 9.0, 9.0.1, 9.0.2, 9.1, 9.2, 9.2.1, 9.3, 9.3.1, 9.3.2, 9.3.3, 9.3.4, 9.3.5, 10.0.1, 10.0.2, 10.0.3, 10.1, 10.1.1, 10.2, 10.2.1, 10.3

Windows

Android

Linux Ubuntu

Froyo, Gingerbread, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean, KitKat, Lollipop, Marshmallow, Nougat

Windows RT

Precise Pangolin, Trusty Tahr, Xenial Xerus, Yakkety Yak

Vendégeit rugalmasabban tudja kiszolgálni, a személyes jelenlét előtérbe kerülhet, ezáltal egy ügyfélbarát környezetet alakíthat ki, mindezt az iCashCube rendszernek köszönhetően, amely bármilyen tableten gond nélkül futtatható.

Az iCashCube rendszert úgy terveztük meg, hogy könnyedén és gyorsan válthat eszközt, - amennyibe szükséges - munkamenetét pedig ugyanott folytathatja, ahol korábban félbehagyta. 

Az iCashCube rendszert párhuzamosan működtetheti, egyszerre több eszközén is. A megosztott adatok a másodperc tört része alatt az összes eszközén szinte egyszerre frissülnek. 

Kutató fejlesztő csapatunk komoly felméréseket végezve olyan új funkciókat találtak ki és integráltak az iCashCube rendszerbe, amely a kereskedelmi szoftverek gyökeres megújulásához vezet.

Fedezze fel elsők között a jövő kereskedelmi szoftverét! Bemutatkozik az iCashCube rendszer, melyet most ingyenesen megismerhet, köszönhetően a 3 hónapos demo verziónak. 

Az iCashCube egy biztos alapokon működő, kereskedelmi szoftver, mely az Ön partnereként segíti Önt, hogy megvalósítsa elképzeléseit. A kereskedelmi szoftver alapfunkcióin felül az iCashCube rengeteg extra szolgáltatást tartalmaz, melyeket rövid időn belül elengedhetetlenül fontosnak fog találni. Fedezze fel az iCashCube világát, hogy gyerekjáték legyen eszközei szinkronizálása.

Az iCashCube többet nyújt mint gondolná. Próbálja ki ingyenes 3 hónapos próbaverziónkat!

Az iCashCube-nak köszönhetően, már nem kell továbbra is helyhez kötött pénztárgépekhez alkalmazkodnia. Üzletét teret növelve átalakíthatja, szellősebbé teheti. 

bottom of page