top of page

Barcode Reader

Miért vesződne a termékkódok gépelésével? Terelje életét könnyebb mederbe, válassza a CashCube vonalkódolvasóját, és "csippancsa" be raktárkészletét akár a CashCube Cloud rendszerébe.

Pro

A CashCube Pro nevéből is adódóan egy professzionális felhasználásra is alkalmas, bővített funkciókkal rendelkező pénztárgép. Ilyen bővített funkció többek közte a 144 gombos billentyűzet, melynek köszönhetően extra funkciókhoz külön gombot tud hozzárendelni. A másik lényeges extrafunkció, hogy a Pro képes egyszerűsített számla nyomtatására, melynek köszön-hetően megkönnyítjük, üzlete adminisztrációs folyamatait.

A Mini kifejezetten olyan felhasználók részére lett kitalálva akiknek munkakörülményeik miatt fontos, hogy állandóan mobilisak legyenek.

A Mini méretéből és súlyából adódóan tökéletesen teljesíti ezt a  kritériumot.

Elsősorban olyan munkakörnyezetbe ajánljuk mint például: taxisok, mobil-árusok, jegykezelők...

Ha felkeltettük érdeklődését, tudjon meg égtöbbet a termékről.

Mini

Display

Fokozza vásárlói kényelmét a CashCube vevő oldali kijelzőjével!

 

Reklámlehetőség, könnyebb vevőtájékoztatás, köszönhetően a 800 x 480 pixeles felbontásnak, illetve az 5,8"-os képátmérőnek köszönhetően. Egyszerűen állítható a kijelző magassága és dőlésszöge. Könnyedén csatlakoztatható hozzá a Caschube pénztárgépei, Printere, mérlege. Fölösleges, kósza kábelek kiküszöbölése saját kábelgyüjtő segítségével.

Light

A CashCube Light egy általános felhasználású pénztárgép. A legfontosabb funkciókat zsúfoltuk a lehetséges legkisebb méretbe. Letisztult formájának, optimalizált ergonómiájának és logikusan elrendezett gombkiosztásának köszönhetően, sikerült megalkotnunk egy könnyen és gyorsan kezelhető pénztárgépet. 

Printer

Szupergyors nyomtatás. 250 mm/másodperc. 80-as papírszélesség, automatikus/manuális vágás. 

Csatlakoztassa hozzá bármilyen személyi számítógépét, vagy Cashcube oszlopkijelzőjét ezáltal egy teljes értékű pénztárgépként tudja üzemeltetni.

 

Esztétikus, ergonómikus és kis helyet foglal. 

 

A CashCube Printer 100%-ban magyar fejlesztés.  

Scale

 

30 kilogrammos mérlegelési képesség, 5 lletve 10 grammos pontosság, egyszerű csatlakoztathatóság a CashCube és Inspur gépekhez, dupla kijelző, saválló acéltálca, illetve 2 éves gyártói hitelesítés.

 

Ez csak pár jellemző amit elvárnánk egy mérlegtől, de a CashCube Scale ennél lényegesebben többre képes.

Light
Pro
Printer
Display
Scale
Barcode Reader
Mini

Legyen részese a CashCube családnak!

Vásároljon CasCube terméket a forgalmazóinkon keresztül, és tegye egyszerűbbé ügyfelei kiszolgálását!

bottom of page