top of page

A TIM-nek köszönhetően az ellenőrzések felgyorsultak, hatékonyabbak lettek. Köszönhetően a rendszer logikai felépítésének, illetve az ezt segítő funkcióknak, mint például az ellenőrök geolokalizáción alapuló algoritmus szerint történő kiosztásának, vagy a tulajdonosi körök jól átlátható hálózatának sokrétű megjelenítésének.

A rendszerbe a legkomplexebb indexelésű keresőmotort építettünk be, amelynek köszönhetően lényegesen pontosabbá, logikusabbá vált az adózók, pénztárgépek, telephelyek ellenőrzése.

Az ellenőrök tabletek segítségével veszik fel a napi ellenőrzési feladataikat, illetve az ellenőrzési kérdőívet is a tablet segítségével töltik ki, majd küldik el online a központba. 

"Összhangban az országgal"

A TIM-et gyorsan, és könnyedén az aktuális ország adórendszeréhez lehet igazítani. Az esetleges hiányos jogi háttér kialakítását számos kidolgozott metódussal tudjuk segíteni.

Mindegy hogy az új online pénztárgépek adatait, vagy az e-kereskedelemben keletkezett adatokkal kell feldolgoznia a TIM készen áll az összes kihívásra.

TIM

Tax Information System

A TIM egy olyan rendszer amelyet különböző nemzetek használhatnak, hogy a XXI. század online kereskedelmi forradalmát egy kis szökelléssel megtudják lépni.

Fehérítsék ki gazdaságukat a TIM segítségével! Építsünk együtt egy új jövőt!

bottom of page